На сайті:

На сайті 73 гостей та відсутні користувачі

Завершили роботу літні мовні табори

29.06.16

Володіння іноземними мовами є важливим інструментом для зростання конкурентоспроможності нашої держави та її європейської інтеграції. Без знання іноземних мов немає ні сучасної науки, ні вищої освіти. 

Реалізація програми Європейського Союзу eTwinning Plus у загальноосвітніх закладах області

27.04.16

IMG 20160421 1 11121 квітня 2016 року в Івано-Франківському обласному інституті післядипломної педагогічної освіти проведено семінар методистів районних (міських) методичних кабінетів, відповідальних за викладання іноземних мов та керівників навчальних закладів області з теми «Реалізація програми Європейського Союзу eTwinning Plus у загальноосвітніх навчальних закладах області».

Програма педагогічної майстерності та досягнень учителів шкіл Євразії та Південної Азії (ТEA)

22.02.16

Програма педагогічної майстерності та досягнень учителів шкіл Євразії та Південної Азії  (ТEA)  є програмою Бюро у справах освіти та культури Державного департаменту США. Програма надає унікальну можливість учителям загальноосвітніх шкіл Євразії та Південної Азії поглибити компетентність у предметах, які вони викладають, покращити навички викладання, дізнатись більше про США. Учасники програми відвідають Сполучені Штати Америки весною та восени 2017 року, щоб взяти участь у 6-тижневій програмі підвищення кваліфікації в одному з американських університетів.

Meet up! Німецько-українські зустрічі молоді

27.01.16

gdfgffdhfhgfgfФонд EVZ «Пам'ять, відповідальність та майбутнє» надає фінансування для німецько-українських молодіжних зустрічей за підтримки Федерального міністерства закордонних справ Німеччини та Фонду Роберта Боша.

Реалізація естонсько-українського проекту «Міксіке в Україні» в освітніх закладах області

02.12.15

SAM 2910 127 листопада 2015 року на базі Івано-Франківського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти відбувся обласний семінар з теми «Особливості проекту «Міксіке в Україні» та його реалізація в освітніх закладах області».