На сайті:

На сайті 142 гостей та відсутні користувачі

Увага! Реєстрація нових шкіл для участі в програмі eTwinning Plus

Partner Support Agencies в Україні приймає нові заявки від шкіл, що бажають взяти участь в програмі в 2014 році eTwinning – навчальна програма Європейської Комісії, започаткована в 2005 році з метою розвитку співпраці європейських шкіл. Вчителі та учні, зареєстровані в мережі eTwinning, отримують можливість реалізації спільних проектів з іншими європейськими школами. Ключовою складовою навчання є використання інформаційно-комунікаційних технологій. Україна долучилася до програми в 2013 році у рамках Східного партнерства ЄС. Минулого року до програми було залучено 78 перших шкіл з України. Більшість з них успішно використали можливості eTwinning Plus та взяли участь в міжнародних проектах. У 2014 році PSA Ukraine планує розширити кількість учасників програми та зареєструвати 150-200 нових шкіл на центральному порталі.

Вимоги до шкіл-учасниць програми:

наявність комп’ютерного класу;

підключена мережа Інтернет;

наявність ресурсу часу – бажання вчителів виділяти свій особистий час для участі в програмі чи можливість максимально інтегрувати участь у програмі в навчальний процес.

Від кожної школи-учасниці агентство PSA може зареєструвати від 1 до 4 вчителів. При виборі вчителів-учасників програми eTwinning Plus необхідно звернути увагу на наявність у них рекомендованих знань та навичок:

знання інформативних технологій;

навички роботи з комп’ютером;

знання іноземної мови (якщо від школи участь беруть кілька вчителів з різних предметів, достатньо, щоб хоча б один із них володів іноземною мовою).

У ході реалізації міжнародних проектів у шкільну команду можна підключити не лише зареєстрованих вчителів, але й інших вчителів та співробітників навчального закладу. Ви зможете самостійно зареєструвати додаткових учасників у робочій області Твінспейс кожного конкретного проекту, в якому візьме участь ваша школа.

Для підключення до програми необхідно заповнити анкету, що додається нижче.

 Головні етапи підключення до програми:

1.Надіслати заповнену анкету в службу підтримки за електронною адресою Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

2.Співробітники  зв’язуються з аплікантами та надсилають форми для реєстрації вчителів.

3.Керівництво школи обере від 1 до 4 найактивніших вчителів для реєстрації на центральному порталі (при виборі вчителів зверніть увагу на рекомендовані вище знання та навички).

4.Заповнити реєстраційну форму для кожного обраного Вами вчителя.

5.Надіслати реєстраційні форми на електронну адресу Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

6.З січня 2014 р. представники агентства будуть реєструвати школу та вчителів на центральному порталі  plus.etwinning.net

7.Кожен зареєстрований учасник отримає повідомлення про реєстрацію та рекомендації щодо роботи з центральним порталом на електронну адресу, вказану в реєстраційній формі.

З цього моменту школа може стати учасником програми eTwininng Plus.

Додати коментар

Захисний код
Оновити