На сайті:

На сайті 95 гостей та відсутні користувачі

Увага!!! Конкурси для учнів та вчителів від MM Publications «Ukrainian Culture Time» та «My motherland: the place where I live / the place I love the most»

Мова та культура виступають духовними цінностями народу кожного суспільства. Вивчення мови сприяє розширенню культурних знань та взаєморозумінню різних народів. Видавництво «MM Publications» підтримує ініціативу Міністерства освіти і науки України про оголошення 2016 року - роком англійської мови. З метою підвищення рівня професійної кваліфікації вчителів та популяризації англійської мови серед учнів оголошуються конкурси для учнів і вчителів.

Міжнародний конкурс для вчителів «Teachers at the Heart!»

we teachMacmillan Education оголошує Міжнародний конкурс для вчителів «Teachers at the Heart!» з метою відзначити наполегливу роботу всіх вчителів.

Пропозиція від Goethe-Institut. Як споживати енергію, зберігаючи природу?

04.11.14

Якщо учні вашого навчального закладу задумувались над тим, яким чином можна бережливо і ощадливо використовувати енергоресурси, якщо ваш навчальний заклад здійснює діяльність для зменшення енергоспоживання і відновлювальні джерела енергії ви проходите на заняттях, а можливі з них застосовуються у Вашій школі, то у вас є можливість від Goethe-Institut взяти участь у пізнавальній мандрівці до Німеччини.

Оголошення регіонального конкурсу «ЮНІОР БІЗНЕСУ»

Оголошується регіональний конкурс "Юніор Бізнесу" для молоді загальноосвітніх шкіл І-ІІІ ст. та студентів ВНЗ І-ІІ рівнів акредитації Івано-Франківської, Тернопільської та Чернівецької областей віком від 14 до 17 років на найкращу бізнес-ідею підприємницької діяльності. Конкурс проводиться в рамках проекту “Ініціативна молодь 2 - інноваційні методи навчання підприємництва в українській системі освіти” його виконавцем є: Фундація Розвитку Місцевої Демократії, Малопольський Інститут місцевого самоврядування і адміністрації (м. Краків) та українські партнери: Львівська обласна громадська організація “Західноукраїнський регіональний навчальний центр” та Івано-Франківська обласна неприбуткова громадська організація Громадський центр “Ділові ініціативи”. за фінансової підтримки Міністерства закордонних справ Республіки Польща в рамках Програми “Польська допомога задля розвитку 2013”.

Конкурс «Ми українці, ми європейці»

Доводимо до вашого відома, що Центр європейської інформації обласної універсальної наукової бібліотеки ім. І.Франка проводить дистанційний конкурс літературної творчості «Ми українці, ми європейці» до святкування Дня Європи.

Транскордонні змагання для шкіл

У рамках «Програми транскордонного співробітництва Польща-Білорусь-Україна 2007-2013» з метою розвитку прикордонного співробітництва відбудуться змагання для шкіл.    

Весняний освітній семінар у Будапешті

Інститут Міжнародної Академічної та Наукової Співпраці запрошує взяти участь у освітньому семінарі (Будапешт), який відбудеться 26-28 березня 2013р. Захід організовується з метою популяризації академічної мобільності українців на арені міжнародної освіти.

Конкурс есе «Що значить бути європейцем» для учасників Євроклубів України

У рамках проекту «Підтримка регіональних Євроклубів України», що фінансується Представництвом Європейського Союзу в Україні Мета конкурсу– стимулювати дискусію у спільноті українських Євроклубів щодо поширення і дотримання фундаментальних європейських цінностей:

Конкурс для учителів англійської мови молодших класів

Видавництво «Пірсон» та газета «English» оголошують конкурс для тих, хто викладає англійську в початковій школі.До участі в конкурсі запрошуються молодіучителі англійськоїмови, які  роблять перші кроки у професії та їх більш досвідченіколеги. Необхідно написатиу довільній формі  (українською мовою) про свої думки та свій досвід викладання англійської мови молодшим школярам, особливо першокласникам.

Міжнародний конкурс науково-технічної творчості школярів Intel ISEF-2013

 З метою виявлення та підтримки учнівської молоді, обдарованої в різноманітних сферах науки й техніки, інтеграції в міжнародний освітній простір, на виконання Державної цільової програми розвитку позашкільної освіти на період до 2014 року (постанова Кабінету Міністрів України від 27.11.2010 №785) Міністерство спільно з представництвом корпорації Intelв Україні, Національним еколого-натуралістичним центром учнівської молоді, Національним технічним університетом України “Київський політехнічний інститут” оголошують про проведення національного етапу міжнародного конкурсу науково-технічної творчості школярів IntelISEF-2013 (умови додаються).