На сайті:

На сайті 82 гостей та відсутні користувачі

Увага!!! Конкурси для учнів та вчителів від MM Publications «Ukrainian Culture Time» та «My motherland: the place where I live / the place I love the most»

Мова та культура виступають духовними цінностями народу кожного суспільства. Вивчення мови сприяє розширенню культурних знань та взаєморозумінню різних народів. Видавництво «MM Publications» підтримує ініціативу Міністерства освіти і науки України про оголошення 2016 року - роком англійської мови. З метою підвищення рівня професійної кваліфікації вчителів та популяризації англійської мови серед учнів оголошуються конкурси для учнів і вчителів.

Зокрема, з метою підкреслення актуальності інтеграції лінгвокраїнознавчої інформації в заняття з англійської мови видавництво «MM Publications» оголошує конкурс для вчителів англійської мови “Ukrainian Culture Time”. Для участі в конкурсі учасникам необхідно скласти три креативних завдання для проведення лінгвокраїнознавчого заняття з англійської мови за темою “Ukrainian Culture Time”. Тематика завдань має бути пов’язана з українською культурою, географією, літературою або спортом.

Деталі конкурсу оголошені на веб-сайті офіційного представника видавництва MM Publicationsв Україні - компанії «Лінгвіст» (www.linguist.ua)

П’ятірка призерів отримають в подарунок курс професійного розвитку за кордоном.

Роботи прийматимуться з 15-ого жовтня 2015 до 1-ого лютого 2016-ого року. Конкурсну роботу необхідно надіслати електронною поштою за адресою: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. В темі листа необхідно вказати назву конкурсу «Ukrainian Culture Time».

Також видавництвом оголошується конкурс для учнів «Моя Батьківщина: місце, де я живу/ місце, яке я люблю» (My motherland: the place where I live / the place I love the most) для вчителів та учнів.

Завдання конкурсу для учнів полягає в написанні твору на тему “My motherland: the place where I live / the place I love the most”

Учасники конкурсу будуть розділені та оцінені за трьома віковими категоріями:

Молодша школа (1-ий – 4-ий клас);

Середня школа (5-ий – 8-ий клас);

Старша школа (9-ий – 11-ий клас).

Конкурс з англійської мови триватиме з 1-ого жовтня 2015-ого року до 1-ого лютого 2016-ого року включно.

Переможці конкурсу отримають в подарунок:

I місце – 3 екшн-камери

II місце – 15 брендованих шкільних рюкзаків

III місце – 100 книг для читання від видавництва MMPublications.

Детальну інформацію знаходьте на веб-сайті офіційного представника видавництва MMPublications - компанії «Лінгвіст» (www.linguist.ua)

Коментарі  

 
+6 #11 Oksana 02.03.2016, 22:24
А де ж результати?
Цитата
 
 
+1 #12 Irina 06.03.2016, 15:20
Коли будуть результати?
Цитата
 
 
0 #13 Аня 17.03.2016, 17:17
Чому немає результатів?
Цитата
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити