На сайті:

На сайті 76 гостей та відсутні користувачі

На часі – профспілкові питання

08.04.14

IMG 2967 111На початку поточного місяця у приміщенні Івано-Франківського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти відбувся VII пленум обкому профспілки працівників освіти і науки, у якому взяли участь голови районних (міських) профспілкових організацій, а також навчальних закладів І-IV рівнів акредитації.  Були запрошені Іван Будзак, в. о. начальника управління освіти і науки департаменту освіти, науки, сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації та Роман Зуб’як, ректор інституту, кандидат педагогічних наук, доцент. Первинну профспілкову організацію Івано-Франківського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти представляла Надія Попович, голова профкому.

У ході засідання розглядались робочі питання. Зокрема, ішлося про хід виконання Угоди між департаментом освіти, науки, сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації та обкомом профспілки на 2013–2015 рр. (Будзак І. В., в. о. начальника управління освіти і науки; Король З. Я., заступник голови обкому профспілки).

Про проведення звітів і виборів в обласній профспілковій організації доповів Мирослав Габорак, голова обкому профспілки.

Обговорювались виконання бюджету обкому профспілки за 2013 р. та його затвердження на 2014 р.; соціально-економічна ситуація в галузі та дії галузевої профспілки.

З порушених питань прийняті конкретні рішення.

IMG 2979

IMG 2967

IMG 2965

IMG 2969


Додати коментар

Захисний код
Оновити