На сайті:

На сайті 133 гостей та відсутні користувачі

 Дорогі колеги, школярі!

День знань – це надзвичайно хвилююче свято. У серці кожного першовересень посідає важливе значення. По-особливому яскраві враження та емоції воно дарує наймолодшим учням, які цьогоріч візьмуть у руки свій перший шкільний портфелик, сядуть упереше за парту, зроблять свій перший крок у нове, ще до сьогодні невідоме учнівське життя.

Нехай для Вас, любі школярики, навчальний рік розпочнеться радісно. Освоюйте навчання, розвивайте свій потенціал. Пам’ятайте: світ відкривається тільки тим, хто рішуче йде до кінця.

Учнівській молоді хочемо побажати віри в себе, власні сили, уміння. Частіше застосовуйте їх на практиці, ставте перед собою завдання та цілі, здобувайте бажані перемоги, не зупиняйтесь на досягнутих результатах.

Учителі та наставники! Бажаємо Вам високого почуття моралі та людської гідності. Вам довірили важливу місію – підготувати освічених громадян нашої країни. Несіть у собі велику силу любові до навчання, дітей, рідного краю. Даруйте знання, збагачуйте свій життєвий та педагогічний досвід. Будьте світлом для своїх вихованців, майстрами власної справи та всіма шанованими педагогами.

Вітаємо Вас із Першовереснем! Любіть Україну, навчайтесь нового, будуйте міцний фундамент освіченої держави.

 

Коментарі  

 
+1 #1 Петро 01.09.2015, 20:59
Вітаємо і Вас, наших учителів і наставників! Нехай з Вашою допомогою зростають майстри педагогічної справи.
Цитата
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити