На сайті:

На сайті 449 гостей та відсутні користувачі

Особливості корекційно-логопедичної роботи в навчальних закладах Прикарпаття

 22.08.17

21 серпня проведено методичну майстерню завідувачів логопедичних пунктів, учителів-логопедів місцевих органів управління освітою, об’єднаних територіальних громад, закладів обласного підпорядкування.

Учасники засідання визначили головні напрями діяльності завідувача логопедичного пункту та вчителя-логопеда у 2017–2018 н. р. та підвищили свою компетентність з використання інноваційних корекційних методик у логопедичній роботі з дітьми.

Наталія Шеремета та Галина Шпільчак, методисти лабораторії управління та організації освіти ІППО ознайомили з особливостями організації логопедичного супроводу дітей з тяжкими порушеннями мовлення дошкільного та шкільного віку в 2017/2018 новому році.

Наталія Глинянюк, старший викладач кафедри педагогіки і психології ОІППО розкрила особливості пошуку та підтримки мотивації дітей щодо покращення власного мовлення в роботі дефектолога.
Завідувач логопедичного пункту відділу освіти виконкому Богородчанської районної ради Мар’яна Василів презентувала власний досвід роботи з дітьми з порушеннями слуху, котрі перенесли кохлеарну імплантацію.

Любов Чулак, учитель-логопед Косівського НВК Косівської районної ради надала педагогам корисні поради та поділились напрацюваннями щодо формування складової структури слова в дітей із загальним недорозвитком мовлення I рівня на фоні моторної алалії.

Учасники методичної майстерні відзначили практичне значення отриманої інформації для проведення корекційно-логопедичної роботи.


 


Додати коментар

Захисний код
Оновити