На сайті:

На сайті 78 гостей та відсутні користувачі

Початкова школа: вектори розвитку

28.08.17

Напередодні 2017/2018 н. р. проходила методична майстерня працівників місцевих органів управління освітою, методистів Р(М)МК, ІМЦ, керівників методичних об’єднань, відповідальних за організацію методичної роботи з учителями початкових класів у районі, місті, об’єднаній територіальній громаді.

Освітяни обговорили проблеми:
- реалізації концептуальних ідей Нової української школи вчителями початкових класів;
- нормативно-правові документи Міністерства освіти і науки України про особливості організації освітнього процесу в початковій школі у 2017/2018 навчальному році;
- реалізація концептуальної ідеї практичної вмілості в основах Стандарту освіти.

Учасники методичної майстерні були залучені до тренінгу «Нова українська школа: реалії та перспективи». Вони вправлялися у формуванні практичної вмілості до реалізації концептуальних ідей Нової української школи.

У роботі майстерні взяли участь: Ольга Барабаш, проректор з наукової роботи ОІППО, кандидат педагогічних наук, доцент; Оксана Мариновська, завідувач кафедри менеджменту та освітніх інновацій ОІППО, доктор педагогічних наук, професор; представники видавництв «Генеза», «Ранок», які презентували навчально-методичну літературу для вчителів і учнів відповідно до оновлених навчальних програм.

Після завершення роботи прийнято рекомендації для успішного початку нового навчального процесу в 1–4 класах.


 

 


Додати коментар

Захисний код
Оновити