На сайті:

На сайті 178 гостей та відсутні користувачі

Всеукраїнське змагання серед школярів з Європейської інтеграції

02.12.11

Продовжено термін реєстрації на участь у Всеукраїнському змаганні з Європейської інтеграції EUROPA NOSTRA до 8 грудня

Донецький молодіжний дебатний центр та Міжнародний фонд "Відрождення" запрошують школярів та освітян взяти участь у всеукраїнському змаганні з європейської інтеграції Europa Nostra та дізнатись більше про Європу, Європейський Союз, європейську інтеграцію, співпрацю між Україною та ЄС та про можливості, які надаються українцям європейськими молодіжними та освітніми програмами.

Головною нагородою для переможців є "Європейські канікули" - можливість відвідати "столицю" Європейського Союзу Брюссель та ознайомитись з інституціями та організаціями ЄС

Змагання складатиметься с двох етапів:

Перший етап – регіональний - реалізовуватиметься восени 2011 року у мережі Інтернет на сайті www.europanostra.info. Учасникам необхідно зареєструватися та виконати он-лайн тест. Реєстрація розпочинається з 1 вересня і триватиме по 8 грудня 2011 року. Інтернет-тест відбудеться на початку грудня 2011 року. Переможців визначатиме комп'ютерна програма.

Другий етап - фінальний - відбудеться навесні 2012 року. Команди учасників, які наберуть найбільше балів під час першого етапу, запрошуватимуться до участі у фіналі. Фінал відбуватиметься протягом двох днів. Командам-учасницям пропонуватиметься презентувати одну з країн ЄС та взяти участь в політичних дебатах, презентуючи молодіжний проект, спрямований на покращення співпраці між ЄС та Україною. Переможців визначатиме незалежне журі.

У змаганні можуть брати участь школярі 8-11-х класів у віці від 14 років. Кількість команд від однієї школи/класу не обмежена. Більш детальна інформація щодо правил участі доступна на веб-сайті www.europanostra.info в розділі "змагання". Також запрошуємо вас почитати про перебіг, відгуки та враження переможців змагання 2009-2010 рр., яке відбувалось за підтримки Європейського Союзу та МФ "Відродження".

Проект реалізується у співпраці з Мережею центрів європейської інформації України та Українською мережею європейських клубів за фінансової підтримки МФ "Відродження" та інформаційної підтримки Делегації Європейського Союзу в Україні.

Якщо у вас виникатимуть запитання, будь ласка, пишіть або дзвоніть в Донецький молодіжний дебатний центр за тел. (062) 385 98 39; 345 77 90 або електронною поштою Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. .

Додати коментар

Захисний код
Оновити