На сайті:

На сайті 115 гостей та відсутні користувачі

Інформація про VІ обласний турнір юних математиків.



27.09.2010

25-26 вересня обласний ліцей-інтернат для обдарованих дітей з сільської місцевості гостинно зустрічав VІ обласний турнір юних математиків. В нашій області турніри проводяться з 2005 року і цього року вперше участь в турнірі взяли 16 команд.


Область на XIІІ Всеукраїнському турнірі юних математиків цього року буде представляти команда Обласної спеціалізованої школи-інтернату «Фізико-технічний ліцей при Івано-Франківському національному технічному університеті нафти і газу».
Цього року це команди: з м. Коломиї- команда природничо-математичного ліцею, м.Калуша: збірна Калуша та команда Калуської гімназії,  Рожнятівського,  Калуського, Коломийського, Долинського, Надвірнянського ліцею та команда Парищенської ЗОШ Надвірнянської районної ради, команди Фізико-технічного ліцею (9-10 клас, 11 клас), команди з Івано-Франківська: Українська гімназія №1, гімназія №2, дві команди: «Молот» і «БМВ» з природничо-математичний ліцею, команда ліцею-інтернату для обдарованих дітей з сільської місцевості. Математичні бої турніру тривали 2 дні. Учасники турніру продемонстрували вміння висловлювати власні думки та відстоювати їх, дискувати, працювати у команді. На протязі першого дня були визначені команди, що вийшли у фінал - це команди, які наступного дня  змагались за одне І місце та два ІІ місця,  та команди, які другого дня виборювали одне ІІ та  чотири третіх місця.  Другого дня у результаті змагань були визначені переможці турніру: І місце посіла команда  ФТЛ (11 клас), ІІ місце команди: Української гімназії №1 Івано-Франківської міської ради, команда м.Калуша та команда ФТЛ (9, 10 клас),  ІІІ місце вибороли команди Парищенської ЗОШ Надвірнянської районної ради, природничо-математичного ліцею м.Коломиї,  природничо-математичного ліцею «Молот»Івано-Франківської міської ради та команда  Долинського району.

Додати коментар

Захисний код
Оновити