На сайті:

На сайті 115 гостей та відсутні користувачі

Перше заняття АТМП у 2014/2015 навчальному році

26.08.14

Третій рік поспіль на базі Івано-Франківського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти функціонують авторські творчі майстерні педагогів (АТМП).
Про ефективність дворічного досвіду АТМП в області свідчить те, що  8 матеріалів науково-методичної експертизи інтелектуальних продуктів майстерень розглядалися комісією Науково-методичної ради з питань освіти Міністерства освіти і науки України і отримали висновки «Схвалено для використання в загальноосвітніх навчальних закладах».
На першому занятті у 2014/2015 н.р. учасники АТМП мали можливість ознайомитися з виставкою, на якій експонувалися навчально-методичні посібники для вчителів, викладачів, методистів, програми факультативних курсів, електронні підручники, підготовлені за попередні роки.
Цьогорічні кандидатури керівників і склад АТМП затверджені рішенням колегії  департаменту освіти, науки, молоді та спорту Івано-Франківської облдержадміністрації 26 червня 2014 року, протокол №2. Ректором Івано-Франківського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти Зуб’яком Романом Миколайовичем їм були вручені сертифікати.
Діяльність семи АТМП побудована на власних авторських програмах, що передбачають кінцевий інтелектуальний продукт. Укладені навчальні і навчально-тематичні плани роботи.


Додати коментар

Захисний код
Оновити