На сайті:

На сайті 110 гостей та відсутні користувачі

Підприємницька ініціатива школярів

29.09.14

prize2 large 111За проектом “Ініціативна молодь 2 – інноваційні методи навчання підприємництва в українській системі освіти”, що реалізується ГЦ "Ділові ініціативи" і Малопольським Інститутом Територіального самоврядування та Адміністрації FRDL MISTIA (Краків), у рамках програми “Польська допомога задля розвитку 2013” 25 червня 2014 року в м. Івано-Франківську відбувся фінал конкурсу "Юніор бізнесу – 2014".

Переможцями визнані п’ять команд. Серед них дві команди – з Тернополя, одна – з Чернівців та дві – з Івано-Франківської області. Це команди учнів Коршівської школи Коломийської районної ради (наставник Венгренюк Наталія Михайлівна), які представили майстерню цукеркових подарунків, та Надвірнянської школи №1 (наставник Гаврилюк Валентина Степанівна) з проектом "Агентство з працевлаштування для молоді – Work4teens".

Висловлюємо подяку всім учасникам конкурсу, головному партнеру проекту – Малопольському Інституту Територіального самоврядування та Адміністрації FRDL MISTIA з Кракова, членам журі, котрі надали спонсорську допомогу – п. Тарасу Гурику, генеральному директору компанії UTeam та п. Ростиславу Кукурудзу, директору підприємства "Ростімекс".

Головним призом для найбільш підприємливих учнів стала тижнева поїздка до м. Краків, у яку діти із своїми учителями вирушили цими днями.

tkpresents1 large

win bonbon1 large

win work4teen1 large

jury2 large

allparticipants large

prize2 large

Додати коментар

Захисний код
Оновити