На сайті:

На сайті 112 гостей та відсутні користувачі

«Освіта для сталого розвитку в дії»

17.10.14

gfthgh01 111Продовжується реалізація міжнародного проекту. Його головними виконавцями є благодійна організація «Вчителі за демократію та партнерство» (Україна) і «Глобальний план дій» (Швеція) у співпраці з НАПН України, за підтримки Шведської агенції з питань міжнародного розвитку (SIDA). Метою проекту передбачено залучення учнів та вчителів України до освіти для сталого розвитку, формування в них умінь будувати власне та життя сім’ї, місцевої громади з урахуванням потреб сталого розвитку, опанування міжнародного досвіду у цьому напрямі.

У межах проекту 10–11 жовтня 2014 року у львівському Будинку вчених проведено щорічну науково-практичну конференцію на тему “Практика освіти для сталого розвитку в Україні”. У зібранні взяли участь науковці, учителі-практики, адміністратори навчальних закладів, регіональні координатори проекту, тренери, автори методичних матеріалів, представники громадських організацій та місцевих органів управління освіти, які обговорили стан освіти для сталого розвитку в Україні.

Досвід навчальних закладів Івано-Франківської області представляли Любов Шелемей, проректор Івано-Франківського обласного ІППО, обласний координатор проекту; тренери проекту Віра Горин, учитель школи ІІ-ІІІ ст. № 2 та Марія Майхрович, учитель школи І-ІІІ ст. № 25 Івано-Франківської міської ради та учасники проекту Оксана Шевчук, завідувач районного медичного центру відділу освіти Рожнятівської райдержадміністрації; Дарія Шищак методист районного медичного центру відділу освіти Рожнятівської райдержадміністрації.

У ході конференції, яка була побудована за принципом Відкритого простору, проведена низка майстер-класів, організовані майданчики для обговорення актуальних питань освіти для сталого розвитку, практики викладання відповідних навчальних курсів.

Під час урочистої частини підбито підсумки роботи за минулий навчальний рік. Активним учасникам проекту вручено почесні грамоти Інституту педагогіки НАПН України.

gfthgh01

hjhjyhj02

hgghgjgjj04

fhghgh05

dgdgdg06

Додати коментар

Захисний код
Оновити