На сайті:

На сайті 138 гостей та відсутні користувачі

Навчання з протидії торгівлі людьми та нелегальної міграції

16.12.14

2gfytutuyu 111У 14 загальноосвітніх школах Івано-Франківської області за підтримки Фонду сприяння демократії Посольства США в Україні реалізується «Програма з протидії торгівлі людьми та нелегальної міграції для учнів старших класів районних шкіл».

Для учнів старших класів шляхом розроблено навчальний курс «Небезпека торгівлі людьми та неврегульованої міграції в Україні», який реалізується практичними психологами і соціальними педагогами закладів освіти області. Курс передбачає проведення тренінгових занять з учнями, а також просвітницьку роботу з батьківським та педагогічним колективами.

Керівник проекту від Західноукраїнського ресурсного центру Зоряна Стоцько та працівники Івано-Франківського обласного центру практичної психології і соціальної роботи починаючи з листопада 2014 відвідують заклади освіти, залучені до реалізації Програми, з метою моніторингу впровадження курсу та надання методичної підтримки працівникам психологічних служб.

Зокрема, експертні виїзди були здійснені у Торговицьку ЗОШ І-ІІІ ст. Городенківської районної ради, Голинську ЗОШ І-ІІІ ст. Калуської районної ради, Пнівську ЗОШ І-ІІІ ст. Надвірнянської районної ради, Турківську ЗОШ І-ІІІ ст. Коломийської районної ради та Нижнівську ЗОШ І-ІІІ ст. Тлумацької районної ради.

Результати опитувань, проведених серед учнів та їх батьків, свідчать про актуальність та практичну корисність роботи з запобігання торгівлі людьми та неврегульованої міграції.

1gfrfg

4fdfddfdf

2gfytutuyu

3rererer


Додати коментар

Захисний код
Оновити