На сайті:

На сайті 116 гостей та відсутні користувачі

Поціновуємо творчість Кобзаря

17.12.14

100 7668 114 грудня в Івано-Франківську відбувся ІІІ (обласний) етап V Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка. Його мета – піднесення престижу української мови і літератури у молодого покоління, заохочення учнів та студентів до вивчення рідної мови, підвищення рівня загальної мовної культури.

У змаганнях взяли участь представники загальноосвітніх навчальних закладів області, які були переможцями ІІ (міського, районного) етапу – усього 141 учень.

Виконуючи завдання, конкурсанти продемонстрували знання життєвого шляху і творчості Тараса Шевченка, аналізували його поезії, висловлювали думки про культуру, мораль, духовні цінності, які розкрив у своїх творах великий Пророк.

Фінальний (загальнонаціональний) етап конкурсу буде проведений у січні 2015 року за участю представників Міністерства освіти і науки України.

Переможці обласного та фінального етапу змагань і педагогічні працівники, які їх підготували, будуть традиційно нагороджені дипломами, грамотами департаменту освіти і науки Івано-Франківської облдержадміністрації.

Варто зазначити, що за підсумками фінального етапу ІV Міжнародного мовно-літературного конкурсу юні прикарпатці гідно представили нашу область. Призові місця здобули 22 учнів: двоє отримали дипломи І ступеня, дев’ять – ІІ ступеня, одинадцять – ІІІ ступеня.

Список переможців можна переглянути тут.

 100 7668

100 7665

100 7648

100 7639

100 7677

Додати коментар

Захисний код
Оновити