На сайті:

На сайті 89 гостей та відсутні користувачі

Методичне об'єднання учителів музичного мистецтва шкіл-інтернатів обласного підпорядкування

24.09.15

23 вересня 2015 року відбулося засідання методичного обєднання учителів музичного мистецтва шкіл-інтернатів обласного підпорядкування з теми «Розвиток комунікативних та артистичних здібностей учнів з особливими освітніми потребами засобами музичного мистецтва».

У роботі засідання методичного об’єднання взяли участь і виступили:

Віктор Римар, завідувач лабораторії дисциплін естетичного циклу та фізичного виховання ІФОІППО, звернув увагу присутніх на специфіку розвитку комунікативних та артистичних здібностей учнів з особливими освітніми потребами засобами музичного мистецтва.

Оксана Волошин, завідувач відділу інклюзивного та інтегрованого навчання лабораторії управління та організації освіти ІФОІППО, висвітлила особливості використання методу музикотерапії у роботі з дітьми з особливими освітніми потребами.

Віктор Струк, учитель музичного мистецтва Солотвинської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату, поділився досвідом роботи з дітьми з особливими освітніми потребами та розкрив механізм формування вокально-хорових умінь та навичок учнів.

Учасники та керівники методичного об’єднання окреслили коло питань, пов’язаних з навчально-методичним забезпеченням предмета «Музичне мистецтво» та розробили алгоритм роботи учителя музики з дітьми з особливими освітніми потребами щодо розвитку їх комунікативних та артистичних здібностей.

Додати коментар

Захисний код
Оновити