На сайті:

На сайті 790 гостей та відсутні користувачі

ГОНЧАРСТВО: РЕМЕСЛО ЧИ ФІЛОСОФІЯ?

29.09.15

15 вересня цього року відбулося ІІ засідання авторської творчої майстерні педагогічних працівників дошкільних навчальних закладів з проблеми «Гуцульський орнамент як засіб ціннісного ставлення дітей дошкільного віку до процесу та продуктивної діяльності». Комфортні умови для занять було забезпечено адміністрацією та колективом дошкільного навчального закладу «Гуцулочка» м. Івано-Франківська, де працює автор майстерні Людмила Поліщук.

Відповідно до плану роботи вихователі взяли участь у семінарському занятті «Виготовлення кераміки в містах та селах України», ознайомилися з розвивальним середовищем, яке створене у «Гуцулочці» для організації різних видів діяльності дітей, досвідом роботи Л.Поліщук щодо реалізації авторської парціальної програми «Гуцульський орнамент як засіб художньо-естетичного розвитку дітей дошкільного віку».

Зі щирим захопленням педагоги спостерігали за роботою відомого майстра-гончара Віталія Владковського: під час жвавого спілкування митцем створювалися нові вироби, усі присутні пізнавали філософію життя, отримували відповіді на питання професійної діяльності.  

dfdggfgggf

Додати коментар

Захисний код
Оновити