На сайті:

На сайті 90 гостей та відсутні користувачі

«Інструктор з фізичної культури» 2015 року: очний тур розпочато

25.11.15

IMG 2418 1Завдяки традиційним конкурсам професійної майстерності, що проводяться вже 11 рік поспіль, в середовищі дошкільної спільноти області щорічно постають нові та нові імена справжніх майстрів своєї справи. Конкурси професійної майстерності передбачені Програмою розвитку освіти Івано-Франківщини на період до 2026 року та охоплюють різні категорії педагогів дошкільних навчальних закладів: завідувачів, вихователів-методистів, вихователів, музичних керівників, практичних психологів. Головною метою їх є підвищення престижності праці педагогічних працівників дошкільних навчальних закладів, їх ролі у розвитку і вихованні дітей дошкільного віку, сприяння самореалізації і розкриттю творчого потенціалу фахівців.

Цьогоріч свої професійні здобутки демонструватимуть інструктори з фізичної культури дошкільних закладів. Конкурс у цій номінації проводиться вже вдруге (попередній – у 2005 році).

Для участі в обласному етапі конкурсу на адресу журі надійшли заявки від 7 претендентів-переможців І (районного/міського) етапу. Усі педагоги були запрошені до участі в очному турі конкурсу, що стартував 24 листопада 2015 року на базі ДНЗ №28 «Квітка Карпат» міста Івано-Франківська.

З вітальними словами та найкращими побажаннями до учасників конкурсу звернулися: проректор Івано-Франківського ОІППО Ірина Гаврилюк, начальник управління освіти і науки Івано-Франківської міської ради Наталія Микула, заступник голови журі, методист з дошкільної освіти Івано-Франківського ОІППО Наталія Бабій, завідувач ДНЗ №28 «Квітка Карпат» Алла Василишин, а також переможець попереднього конкурсу інструктор з фізичної культури зазначеного вище закладу Галина Скиба.

По особливому тепло звучали слова вітання від вихованців закладу, а музичні й хореографічні номери, що їх підготували дошкільнята, вражали змістовністю, якістю та душевністю виконання. Несподіваним та приємним для дорослих й дітей стало знайомство з колишнім вихованцем даного закладу, теперішнім чемпіоном з киокушинкан карате Юрієм Штогрином.

Конкурсанти також мали змогу продемонструвати свої творчі здібності та професійні вподобання в процесі самопрезентації. Інструктори з фізичної культури, розповідаючи про себе та розкриваючи систему власної педагогічної діяльності, поставали перед присутніми в образах Капітана великого судна, Червоної шапочки із відомої усім казки тощо.

Після знайомства учасників конкурсу відбулося тестування задля визначення рівня професійної компетентності педагогів. Надалі їх чекатиме практичний блок конкурсних випробувань – проведення двох відкритих заходів з дітьми – заняття з фізичної культури та фізкультурної розваги.

Тож побажаємо всім конкурсантам успіхів і нехай переможе сильніший!

IMG 2418

IMG 2367

IMG 2347

IMG 2618

IMG 2462

IMG 2582

IMG 2617

IMG 2603

IMG 2580

IMG 2552

IMG 2543

IMG 2511

IMG 2491

IMG 2457

IMG 2329

 

Додати коментар

Захисний код
Оновити