На сайті:

На сайті 123 гостей та відсутні користувачі

Семінар заступників директорів з навчально-виховної роботи загальноосвітніх шкіл-інтернатів обласного підпорядкування

26.05.16

IMG 9748 1Відповідно до плану роботи Івано-Франківського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти 24 травня 2016 року в Рогатинській спеціальній загальноосвітній школі-інтернаті відбувся семінар заступників директорів з навчально-виховної роботи загальноосвітніх шкіл-інтернатів обласного підпорядкування на тему «Особистісно орієнтований підхід до організації методичної роботи в спеціальній школі-інтернаті».

Керівники семінару (І. Гаврилюк, проректор ІФОІППО, І. Опалко, начальник відділу позашкільної освіти та роботи з інтернатними закладами управління дошкільної, загальної середньої та позашкільної освіти департаменту освіти, науки та молодіжної політики Івано-Франківської обласної державної адміністрації, та Л. Томенчук, методист лабораторії управління та організації освіти ІФОІППО) ознайомили присутніх з актуальними питаннями законодавства у сфері освіти, сучасними тенденціями розвитку спеціальної освіти, особливостями планування та організації методичної роботи в спеціальній загальноосвітній школі-інтернаті. Мирослава Кривун, заступник директора з навчально-виховної роботи Рогатинської загальноосвітньої спеціальної школи-інтернату презентувала присутнім досвід роботи навчального закладу з особистісно орієнтованого підходу до організації методичної роботи.

Учасники семінару напрацювали методичні рекомендації щодо організації методичної роботи в спеціальній загальноосвітній школі-інтернаті.

Після завершення семінару заступники директорів шкіл-інтернатів відвідали церкву Святого Духа, пам’ятку архітектури та живопису XVI-XIX століття.

IMG 9802

IMG 9752

IMG 9802

Додати коментар

Захисний код
Оновити