На сайті:

На сайті 86 гостей та відсутні користувачі

Освіта для демократичного громадянства

21.06.16

fhghgfhdfh5686 11Сьогодні, 21 червня 2016 року, 20 педагогічних та науково-педагогічних працівників Івано-Франківського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти розпочали навчання за компонентами «Керівники шкіл» та «Учителі» у рамках швейцарсько-українського проекту «Розвиток громадянських компетентностей в Україні – DOCCU».

З привітальним словом до присутніх звернулися Роман Зуб’як, ректор інституту та Любов Шелемей, проректор інституту, координатор швейцарсько-українського проекту DOCCU в області.

Любов Задорожна, заступник директора Одеського обласного інституту удосконалення вчителів; Оксана Левчишена, завідувач кафедри суспільно-гуманітарної освіти Одеського обласного інституту удосконалення вчителів, експерти проекту, розкрили основні цілі та завдання семінару-тренінгу, визначили майбутні шляхи розвитку програми освіти для демократичного громадянства та освіти з прав людини (ОДГ/ОПЛ) в Україні.

Далі, упродовж трьох днів, навчання буде організовано у двох групах: тренери для керівників навчальних закладів та вчителів загальноосвітніх навчальних закладів. Шість майстер-тренерів знайомитимуть викладачів та методистів інституту з новими інструментами навчання дорослих в системі підвищення кваліфікації педагогів з проблеми формування та розвитку громадянських компетентностей.

fhghgfhdfh5686445

fhghgfhdfh5686777

Додати коментар

Захисний код
Оновити