На сайті:

На сайті 425 гостей та відсутні користувачі

Екологічна освіта в школі

29.09.16

В рамках проведення координаційної зустрічі і міжнародного семінару “Екологічна освіта в школі” 28 вересня 2016 року на базі ДВНЗ “Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника” відбулася зустріч з виконавцями проекту TEMPUS «Екологічна освіта в Білорусі, Росії та України (EcoBRU)» за участі членів Консорціуму з країн Європейського Союзу – університетів м. Бремена і Падерборна (Федеративна Республіка Німеччина), Латвійського університету (м. Рига, Латвійська Республіка), та України (Національного транспортного Університету України, Національної академії педагогічних наук України (м. Київ), Переяслав-Хмельницького державного педагогічного університету імені Григорія Сковороди, Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича).

Учасниками зустрічі також стали працівники Івано-Франківського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти, методисти та голови методичних об’єднань, вчителі біології та географії області.

Проект «Екологічна освіта в Білорусі, Росії та України (EcoBRU)» (http://ecobru.ntu.edu.ua) має на меті: розробку та впровадження спільних нових програм; запровадження тестування та офіційне визнання електронних навчальних курсів екологічної освіти для вчителів всіх рівнів загальної та професійної освіти, а також для державних службовців; адаптацію та модернізацію існуючих бакалаврських і магістерських програм екологічних змісту.

dfererer1144

Коментарі  

 
0 #1 Іван Мердух 29.09.2016, 15:56
Для вирішення глобальних екологічних проблем необхідна міжнародна співпраця. Бажаю всім успіхів і наснаги у формуванні екологічної свідомості учнівської і студентської молоді.
Цитата
 
 
0 #2 Марія 29.09.2016, 16:09
Цікаво було дізнатись про сучасні Європейські підходи до викладання екології в навчальних закладах Латвії та Німеччини,а також про досвід, отриманий учасниками в ході реалізації завдань міжнародного TEMPUS проекту ЕсоBRU.
Цитата
 
 
0 #3 Надія 29.09.2016, 17:17
Для вирішення глобальних екологічних проблем необхідно змінювати свідомість усіх мешканців Землі.Тому попереду ще багато роботи....не зупиняйтесь...п опереду дитячі садочки та свідомість дорослого населення...
Цитата
 
 
0 #4 Вікторія 30.09. 30.09.2016, 21:32
Дякуємо організаторам семінару за цікавий та пізнавальний проект. Цей семінар -це прекрасна можливість для вчителів ознайомитись із Європейськими освітніми програмами із екології та та отримати практичні поради щодо викладання цього предмету в школах Івано- Франківської області.
Цитата
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити