На сайті:

На сайті 333 гостей та відсутні користувачі

Семінар педагога-новатора Басанця В. В. «Методика підготовки учнів до олімпіад з хімії»

26.10.16

1 1Підготовка школярів до Всеукраїнських учнівських олімпіад з хімії посідає далеко не останнє місце в системі роботи педагога-новатора Басанця В. В. Вона допомагає здолати хемофобію, стимулює бажання вивчати предмет. Чимало учасників олімпіад обирають хімію чи хімічну технологію своїм фахом.

З перших хвилин перебування в Богородчанській ЗОШ І-ІІІ ст. № 1 учасники семінару відчули шанобливе ставлення до Віталія Васильовича як з боку керівництва цього навчального закладу, так і від його колег.

Захід був просякнутий виробничо-творчою і водночас продуктивною атмосферою, визнанням учителя-професіонала.

Директор школи Онкалюк І. І., колишній учень Басанця В. В., переконливо продемонстрував здобутки Богородчанської школи, заступник директора Бугера Н. О. теж колишня учениця Віталія Васильовича, яскраво презентувала творчий доробок свого наставника.

Жвавий інтерес викликало практичне заняття, проведене Басанцем В. В., зі складання завдань для ІІ етапу олімпіад з хімії в умовах оновлення навчальних програм для 8-11 класів.

Освоєння досвіду продовжувалося і в мікрогрупах, коли учасники семінару експериментально здійснювали якісне і кількісне багаторівневе визначення речовин, аналізували типові помилки під час титрування.

Виконання завдань експериментального туру оцінювали Басанець В. В., Багрій В. В., методист Богородчанського РМК, Бакай М. Д., постійний член журі обласних олімпіад з хімії.

Методичний полілог, проведений Стрільчик Г. Д., координатором обласних авторських семінарів педагогів-новаторів, завідувачем лабораторії педагогічного досвіду, старшим викладачем кафедри менеджменту та освітніх інновацій ІФОІППО, дав можливість кожному висловитися та продемонструвати власну методичну позицію щодо підготовки школярів до олімпіади.

У роботі семінару взяв участь завідувач Богородчанського районного методичного кабінету Мельник В. М.


 

Додати коментар

Захисний код
Оновити