На сайті:

На сайті 134 гостей та відсутні користувачі

Виховання без ляпаса

21.04.17

119 квітня на базі Івано-Франківського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти у рамках впровадження Українським фондом «Благополуччя дітей» та Nobody’s Children Foundation (Польща) проекту «Зла традиція» відбувся семінар-тренінг для практичних психологів закладів освіти інтернатного типу обласного підпорядкування на тему «Без ляпасу: як з любов’ю та повагою визначати дитині кордони».

Фахівці психологічної служби мали змогу відпрацювати свої уміння та навички з питань захисту дітей від жорстокого поводження та надання допомоги дітям, які постраждали від насильства, а також їх батькам.

Методисти обласного центу практичної психології та соціальної роботи Тетяна Глуханюк та Оксана Хомин в ході тренінгу ознайомили присутніх з принципами та ключовими поняттями виховання без насильства. Учасники опрацювали ефективні зразки поведінки та оптимальні методи і прийоми психолого-педагогічного впливу на дітей.

При підведенні підсумків роботи практичні психологи відзначили актуальність даної проблеми та висловили готовність впроваджувати тренінг-курс в роботі з педагогами та батьками.

Додати коментар

Захисний код
Оновити