На сайті:

На сайті 75 гостей та відсутні користувачі

Тренінг як один з ефективних форм співпраці педагога- організатора з учнівським активом

26.04.17

1В будь-якому навчальному закладі сьогодні тренінг є незамінним елементом системи навчання та розвитку. Він належить до одного з найефективніших методів засвоєння інформації в групах. У процесі роботи учасники навчально-виховного процесу мають можливість пізнати себе та інших, ефективно опанувати знання, сформувати певні уміння та навички, розшитими свій набутий досвід, керувати власними бажаннями та діями.

20 квітня 2017 року у Івано-Франківському міському центрі дитячої та юнацької творчості Івано-Франківської міської ради з метою розкрити основні структурні елементи тренінгу як однієї з ефективних форм співпраці педагога-організатора з учнівським активом та виробити вміння моделювання змістових компонентів розділів програми навчання лідерів учнівського самоврядування відбулося засідання обласної творчої групи педагогів-організаторів «Тренінг як один з ефективних форм співпраці педагога-організатора з учнівським активом».

Інноваційні підходи, педагогічні технології, форми та методи навчання учнівського активу для учасників засідання розкрила Оксана Риндич, методист лабораторії національного виховання ІФОІППО, а Оксана Хомин, методист обласного центру практичної психології та соціальної роботи ІФОІППО ознайомила з основними вимогами щодо проведення тренінгу.

У рамках засідання методистом Івано-Франківського міського центру дитячої та юнацької творчості Мар’яною Гриновецькою проведено тренінг для учасників «Лідерство. Спілкування».

Творча лабораторія педагогів-організаторів продовжила роботу в групах над моделюванням змісту основних розділів програми навчання лідерів учнівського самоврядування.

 

Додати коментар

Захисний код
Оновити