На сайті:

На сайті 170 гостей та відсутні користувачі

Досвід апробації та впровадження системи національно-патріотичного виховання дітей та молоді

15.05.17

0111 травня 2017 року на базі Рогатинської районної школи естетичного виховання учнів та Княгиницького навчально-виховного комплексу відбувся постійно діючий семінар працівників відділів (управлінь) освіти райдержадміністрацій (виконкомів) Р(М)МК, ІМЦ, ІЦ відповідальних за виховну роботу «Досвід апробації та впровадження системи національно-патріотичного виховання дітей та молоді».

Освітній простір Рогатинського району презентувала Л. Дуда, начальник відділу освіти Рогатинської райдержадміністрації.

Про взаємодію органів управління, навчального закладу, сім’ї, громадських організацій у реалізації системи національно-патріотичного виховання дітей та молоді розповіла Л.Келембет, старший викладач кафедри менеджменту та освітніх інновацій ОІППО, а О.Фляк, завідувач лабораторії національного виховання, – про роль методиста Р(М)МК, ІМЦ у впровадженні системи національно-патріотичного виховання дітей та молоді.

Досвідом роботи щодо впровадження системи національно-патріотичного виховання дітей та молоді у Рогатинському районі поділилася І.Бандура, методист методичного центру відділу освіти Рогатинської райдержадміністрації. Н.Климців, голова районної ради старшокласників «Лідер», розповів про учнівське самоврядування як засіб виховання активної особистості громадянина-патріота.

Х.Звіришин, керівник дитячої громадської організації «Молода Українка» Рогатинської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №2 презентувала діяльність дитячої громадської організації «Молода Українка» та «Школи шляхетних україночок». Роль молодіжної Скаутської організації «Пласт» у національно-патріотичному вихованні підростаючого покоління розкрив Я.Зварчук, заступник директора з виховної роботи Рогатинської гімназії імені Володимира Великого.

У рамках семінару на базі Княгинецького НВК Н.Пилипів, Я.Зварчуком та Б.Стиславським за методикою Пласту була проведена теренова гра «Молодь шанує Шухевича».

Також учасники відвідали музей Романа Шухевича та церкву Зішестя Святого Духа.

Роботу закінчили активним обговоренням досвіду апробації та впровадження системи національно-патріотичного виховання дітей та молоді.

Додати коментар

Захисний код
Оновити