На сайті:

На сайті 98 гостей та відсутні користувачі

Протидія торгівлі людьми в Україні

19.05.17

118 травня на базі Івано-Франківського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти відбувся тренінг для практичних психологів професійно-технічних навчальних закладів та вищих навчальних закладів І-ІІ р.а. «Протидія торгівлі людьми в Україні».

Методист обласного центру практичної психології і соціальної роботи Оксана Хомин ознайомила присутніх з програмою спецкурсу «Протидія торгівлі людьми в Україні» та навчально-методичним посібником до неї, розробленими за сприяння Координатора проектів ОБСЄ в Україні, урядів Канади та Німеччини, Інституту модернізації змісту освіти.

У ході роботи було визначено роль, місце і повноваження закладу освіти в системі надання комплексної допомоги особам, зокрема дітям, які постраждали від торгівлі людьми. Працівники психологічної служби також ознайомились з нормативно-правовою документацією з означеної проблеми, основними причинами та наслідками торгівлі людьми, практично відпрацювали механізми виявлення постраждалих та сформували основні навички надання допомоги дітям, які постраждали від торгівлі людьми.

 

Додати коментар

Захисний код
Оновити