На сайті:

На сайті 117 гостей та відсутні користувачі

Вчимося демократії

01.06.17

18835102 632852653581084_1216672597_n30 травня 2017 року на базі Бовшівської ЗОШ І-ІІ ступенів Галицької районної ради відбувся семінар-тренінг для заступників директорів з навчально-виховної роботи Галицького району з теми «Нові ролі учителя в умовах модернізації та демократизації освітньої галузі: організаційно-методичний аспект».

Під час проведення семінару-тренінгу розглянуто питання демократичного врядування в навчальних закладах, стилів управління школою, нової ролі педагога в умовах модернізації та демократизації освітньої галузі, формування громадянської компетентності учасників навчально-виховного процесу шляхом залучення учасників до активних та інтерактивних тренінгових вправ.

Майстер-тренери швейцарсько-українського проекту «Розвиток громадянських компетентностей в Україні - DOCCU» О. Нижник та С. Клімковська підкреслили, що одним із важливих завдань, які стоять перед педагогами, є орієнтація освітнього процесу на набуття ключових компетентностей, а також важливість удосконалення процесу співпраці між органами державної влади, системою освіти та громадськості.

За відгуками заступників директорів з навчально-виховної роботи, які брали участь в даному тренінгу, така форма роботи є змістовною, цікавою та актуальною.

 

Додати коментар

Захисний код
Оновити