На сайті:

На сайті один гість та відсутні користувачі

Починаємо зміни з себе

16.06.17

19398791 641519099381106_1663678499_n15 червня 2017 року на базі опорної школи – Рогатинська спеціалізована школа І-ІІІ ст. з поглибленим вивченням іноземної мови працівниками лабораторії управління та організації освіти, майстер-тренерами швейцарсько-українського проекту «Розвиток громадянських компетентностей в Україні - DOCCU» О. Нижник та С. Клімковською для педагогічних працівників було проведено семінар-тренінг з теми «Розвиток опорної школи в умовах демократичних перетворень».

Під час проведення семінару-тренінгу шляхом залучення учасників до активних та інтерактивних тренінгових вправ розглянуто питання нових ролей педагога в умовах нової української школи; формування громадянської компетентності учасників навчально-виховного процесу, розвитку демократичного врядування в навчальних закладах.

Майстер-тренери підкреслили важливість змін, що відбувається в освіті, звернули увагу на необхідність починати зміни власне із себе. Ключовим питанням, що розглядалося у ході семінару-тренінгу, була актуальність партнерської взаємодії усіх учасників освітнього процесу в навчальному закладі, яка проектувалася через удосконалення процесу співпраці між органами державної влади, системою освіти та громадськості.

За відгуками учасників семінару-тренінгу, така форма роботи є актуальною, змістовною та цікавою.

 

Додати коментар

Захисний код
Оновити