На сайті:

На сайті 117 гостей та відсутні користувачі

Працюємо над демократичним врядуванням в школах

22.06.17

19415650 641918462674503_1205368642_nУ рамках співпраці Івано-Франківського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти та методичним кабінетом відділу освіти Тисменицької районної ради (завідувач Н.Попадинець) 21 червня 2017 року на базі Тисменицької загальноосвітньої школи І-ІІІ ст. було проведено семінар-практикум для заступників директорів з навчально-виховної роботи району з проблеми «Працюємо над демократичним врядуванням в школах».

Учасники семінару-практикуму ознайомилися із реалізацією швейцарсько-українського проекту «Розвиток громадянських компетентностей в Україні – DOCCU» (С.Клімковська, майстер-тренер означеного проекту), новими ролями вчителя в умовах нової української школи (А.Дутчак, тренер даного проекту).

У форматі активних та інтерактивних вправ заступники директорів обговорили сучасні проблеми та виклики в організації методичної роботи, окреслили дорожню карту організації методичної роботи в умовах переходу до упровадження Концепції «Нова українська школа».

Присутні відзначили, що розвиток громадянських компетентностей серед освітян області набуває актуальності, саме тому даний проект потрібно реалізовувати й надалі.

 

Додати коментар

Захисний код
Оновити