На сайті:

На сайті 268 гостей та відсутні користувачі

Навчання дітей з порушеннями опорно-рухового апарату за умов інклюзивного навчання

03.10.17

DSCN130828 вересня 2017 року на базі Івано-Франківської загальноосвітньої школи І-ІІІ ст. № 28 відбувся обласний семінар асистентів учителів закладів освіти з теми «Методика проведення корекційних занять із дітьми із порушенням опорно-рухового апарату в умовах інклюзивного навчання». Метою зібрання було ознайомитись з методикою проведення корекційних занять із дітьми з порушенням опорно-рухового апарату.

Оксана Липка, методист інституту післядипломної педагогічної освіти, презентувала учасникам семінару особливості професійної діяльності асистента учителя в умовах інклюзивного навчання; Наталія Шеремета, методист лабораторії управління та організації освіти інституту, звернула увагу на особливості корекційної роботи учителя-логопеда з дітьми з порушенням опорно-рухового апарату.

У практичній частині Любов Задна, вихователь та керівник методичного об’єднання вихователів Черченського навчально-реабілітаційного центру, представила систему роботи вихователя з дітьми з особливими освітніми потребами в умовах навчально-реабілітаційного простору. Ігор Вишневський, Святослав Гривнак, учителі з фізичного виховання, лікувальної фізкультури та спеціалісти з фізичної реабілітації ознайомили присутніх з особливостями корекції розвитку дітей з порушенням опорно-рухового апарату. Асистенти учителів мали можливість переглянути відеоматеріали, що демонструють організацію корекційно-розвиткової роботи в умовах навчально-реабілітаційного закладу.

Учасники та керівники семінару відзначили високий методичний рівень проведення навчально-корекційних заходів, висловили вдячність за отриманий досвід та можливість підвищити фахову майстерність з методики роботи з дітьми з порушеннями опорно-рухового апарату.

 

Коментарі  

 
0 #1 Анна 21.11.2017, 21:37
Чудово
Цитата
 

Додати коментар

Захисний код
Оновити