На сайті:

На сайті 258 гостей та відсутні користувачі

Працюємо з освітянами ОТГ

12.10.17

22446763 686660914866924_1385768326_n5 жовтня для відповідальних за методичну роботу в навчальних закладах Старобогородчанської об’єднаної територіальної громади проведено семінар-тренінг з теми «Планування методичної роботи з педагогами ОТГ в умовах демократичних змін».

Модераторами заходу були методисти лабораторії управління та організації освіти ІФОІППО Алла Дутчак, Світлана Клімковська.

Учасники семінару-тренінгу розглянули основні зміни в сучасній освіті відповідно до нового закону України «Про освіту», обговорили нові ролі педагога в умовах реалізації концепції «Нова українська школа». Особливу увага учасників заходу зосереджувалась на питанні планування методичної роботи з педагогами, яка є однією з форм професійного зростання педагогів. Через дискусійну залу учасники зібрання обговорили позитивні аспекти методичної роботи та недоліки, які потрібно усунути в ході її організації. В ході тренінгових вправ педагоги вчилися аналізувати методичну роботу та здійснювати її планування. Під час тренінгової вправи «Шукаю ментора» учасники семінару визначили основні якості організатора методичної роботи, підкреслили, що саме правильно організована методична робота є одним з аспектів, який повинен допомогти педагогу підтримувати або покращувати стандарти професійної діяльності.

 

 

Додати коментар

Захисний код
Оновити