На сайті:

На сайті 152 гостей та відсутні користувачі

Засідання динамічної групи управлінця

12.10.17

22447374 686662254866790_397605840_nЗгідно з річним планом роботи ОІППО 11 жовтня 2017 року на базі ІФОІППО проведено засідання динамічної групи управлінця, під час якого в теоретичному модулі керівники шкіл обговорили важливі питання, що задекларовані прийнятим Законом "Про освіту". Світлана Клімковська, керівник динамічної групи, ознайомила присутніх з новими освітніми концепціями, проаналізувала переваги демократичного врядування в ЗНЗ.

У практичному модулі засідання відбувся майстер-клас М.Клим’юка, директора Яблунівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ст. Косівської районної ради, під час якого Михайло Миколайович презентував власний досвід роботи шляхом прямого і коментованого показу послідовності дій, методів, прийомів і форм роботи з використання сервісів GOOGLE для дистанційного навчання в ЗНЗ.

Присутні проаналізували систему цінностей та переваги демократичної школи; зміст ІКТ-компетентності; обговорили перспективи дистанційного навчання в освітньому процесі навчальних закладів.

Директори шкіл відзначили високий рівень проведення засідання динамічної групи.

 

Додати коментар

Захисний код
Оновити