На сайті:

На сайті 122 гостей та відсутні користувачі

ВИЗНАЧЕНО КРАЩИХ ЮНИХ ЕКОНОМІСТІВ

03.11.17

фото 0642 листопада відбулось урочисте закриття XІIІ Всеукраїнського учнівського турніру юних економістів, що проходив на базі Івано-Франківського академічного ліцею-інтернату Івано-Франківської обласної ради. Такі інтелектуальні змагання проводяться з метою пошуку, підтримки та розвитку творчого потенціалу обдарованої молоді.

Зазначимо, що турнір проходив з 29 жовтня по 2 листопада 2017 року. У ньому взяли участь 106 учнів 9-11 класів у складі 22 команд з 11 регіонів України. Команди супроводжували 24 керівники команд – кращі вчителі України.

Проведення Всеукраїнського турніру забезпечували департамент освіти, науки та молодіжної політики Івано-Франківської обласної державної адміністрації, Івано-Франківський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти. Змагання відбувалися на базі Івано-Франківського академічного ліцею-інтернату Івано-Франківської обласної ради, де для учасників, членів журі, оргкомітету та керівників команд були створені належні умови для роботи та відпочинку.

До складу журі XІIІ Всеукраїнського учнівського турніру юних економістів були залучені фахівці з різних регіонів України – науковці, учителі закладів загальної середньої освіти, методисти.

На урочистому закритті з привітанням до присутніх у залі звернулись: Черкавський Олександр Віталійович, експерт-консультант турніру, директор Дніпропетровської філії Вищого навчального закладу “Університет економіки та права “КРОК”, доцент, кандидат економічних наук; Кирильчук Ольга Валеріївна, заступник голови журі турніру, доцент Київського національного університету імені Тараса Шевченка, кандидат економічних наук; Черкаська Людмила Станіславівна, заступник голови оргкомітету, методист Інституту модернізації змісту освіти.

Олександр Віталійович зазначив, що питання турніру охоплювали актуальні проблеми теорії та практики господарської діяльності в економіці України та світу. Аналізуючи відповіді учасників, журі відзначило досить високий рівень сформованості компетентностей учнів.

Учасниками змагань були діти зі сходу, заходу, півдня, центру – це свідчить, що Україна єдина і неподільна держава, яка має розумну, талановиту та ерудовану молодь, – відмітила Людмила Станіславівна. Вона подякувала всім, хто долучився до організації та проведення турніру.

Далі у святковій обстановці відбувалось оголошення результатів. На сцену для вручення дипломів учасника турніру, ІІІ, ІІ, І ступенів, пам’ятних подарунків було запрошено всіх учнів. Подяки від Міністерства освіти і науки отримали також і члени журі та оргкомітету.

За результатами змагань диплом І ступеня виборола команда «Vista» Комунального закладу «Луцька гімназія № 21 імені Михайла Кравчука Луцької міської ради Волинськоїобласті».

Приємно, що команда “Економічний кокос” Української гімназії № 1 м. Івано-Франківська отримала диплом ІІ ступеня, а команда «Черлені пацьорки» Надвірнянського ліцею Надвірнянської районної ради Івано-Франківської області – диплом ІІІ ступеня.

Урочистого настрою присутнім додали виступи вихованців закладів освіти області.

 

 

Додати коментар

Захисний код
Оновити