На сайті:

На сайті 203 гостей та відсутні користувачі

Підготовка тренерів для навчання вчителів Нової української школи

13.02.18

Початкова школа: вектор розвитку

IMG 615112 лютого 2018 року на базі обласного інституту післядипломної педагогічної освіти стартував обласний тренінг «Підготовка тренерів для навчання вчителів Нової української школи».

Мета заходу передбачає навчання тренерів для забезпечення професійного розвитку та підвищення рівня фахової компетентності вчителів початкових класів. Саме вони реалізовуватимуть завдання Державного стандарту початкової освіти відповідно до основних напрямів державної політики в галузі освіти, запитів громадянського суспільства тощо.

У перший день учасники тренінгу мали змогу в інтерактивній формі ознайомитися з особливостями навчання вчителів як дорослої аудиторії, опрацювати світоглядні засади Концепції «Нової української школи», проаналізувати зміст початкової освіти у вимірі суспільних змін та реформування галузі, а також змоделювати портрет сучасного вчителя як носія і провідника цих змін.

З вітальним словом до освітян звернулися Віктор Кімакович, директор департаменту освіти, науки і молодіжної політики ОДА та Роман Зуб’як, ректор ОІППО, побажавши учасникам успішного навчання.

Додати коментар

Захисний код
Оновити