На сайті:

На сайті 87 гостей та відсутні користувачі

Організаційно-методичні засади громадянсько-патріотичного виховання дітей та молоді в контексті Закону України “Про освіту”

 21.02.18

20 лютого 2018 року на базі Івано-Франківського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти відбувся обласний семінар методистів Р(М)МК, ІМЦ, працівників органів управлінь освітою ОТГ, відповідальних за стан виховної роботи, керівників районних (міських) методичних об'єднань класних керівників “Організаційно-методичні засади громадянсько-патріотичного виховання дітей та молоді в контексті Закону України “Про освіту”.

У процесі роботи Л. Келембет, старший викладач кафедри менеджменту та освітніх технологій ІФОІППО, обговорила з учасниками питання громадянсько-патріотичного виховання дітей та молоді в контексті Закону України “Про освіту”. О. Фляк, завідувач лабораторії національного виховання ІФОІППО, розкрила організаційно-методичні засади впровадження системи громадянсько-патріотичного виховання дітей та учнівської молоді. О. Риндич, методист лабораторії національного виховання ІФОІППО, розглянула громадянське виховання як складову моделі національно-патріотичного виховання класу.

Продуктивною була робота у практичному модулі, де керівники та члени постійно діючого семінару розробляли механізми впровадження системи громадянсько-патріотичного виховання в закладах загальної середньої освіти, проектували зміст компонентів системи.

На завершення засідання у формі відкритого мікрофону учасники семінару вказали на певні проблеми закладів освіти щодо формування громадянської компетентності учасників освітнього процесу та визначили завдання подальшої роботи.


 

Додати коментар

Захисний код
Оновити