На сайті:

На сайті 84 гостей та відсутні користувачі

Формування корпоративної культури і безпечного простору у навчальному закладі

03.04.18

 З 21 по 23 березня 2018 року на базі Івано-Франківського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти обласним центром практичної психології і соціальної роботи організовано та надано супервізійний супровід у проведенні першого тренінг-курсу каскадного навчання тренерів на тему: «Формування корпоративної культури і безпечного простору в закладі освіти» для голів методичних об’єднань, керівників психологічних служб ОТГ. 

Тренінг-курс складався з дев’яти окремих тренінгів. Навчання проводили фахівці психологічних служб системи освіти Городенківського (Наталія Гільденберг, Марія Матієк) і Косівського (Любов Баланюк, Тетяна Мицкан, Надія Кошак) районів та міста Коломия (Ірина Пушкарук, Володимир Акімов, Христина Ясінська).

Учасники мали змогу опрацювати актуальні питання з проблем професійного та емоційного вигорання, формування іміджу педагога та його емоційної стабільності, групової взаємодії та згуртованості колективу. Практичні психологи закладів освіти ОТГ впродовж заходу розвивали свої вміння із систематизації корпоративного мислення, як основного інструменту підвищення продуктивності команди, відпрацьовували навички подолання негативних емоцій та проявів агресивності в педагогічному середовищі. Всі тренінги проведені на високому професійному рівні.

У травні планується проведення тренінг-курсу «Профілактика булінгу в шкільному середовищі». Отримані знання та навички учасники каскадних тренінгів будуть впроваджувати у закладах освіти ОТГ.

 

 

 

Додати коментар

Захисний код
Оновити