На сайті:

На сайті 97 гостей та відсутні користувачі


ОГОЛОШЕННЯ ПРО ПРОВЕДЕННЯ КОНКУРСУ

НА ПОСАДУ

Регіонального координатора проекту з НІЗ в освітньому секторі та шкільної роботи (РКП-ОСШР)

освітній компонент «Профілактика НІЗ серед учнівської молоді»

в рамках Проекту Всесвітньої організації охорони здоров’я (ВООЗ)

«Неінфекційні захворювання: профілактика та зміцнення здоров’я в Україні»

 

Загальна мета проекту:

Зниження вкладу неінфекційних захворювань (далі – НІЗ) в структуру захворюваності, смертності та тривалості життя населення України.

Завдання освітнього компоненту:

Розробка, методологічна підтримка та впровадження комплексної ефективної програми зміцнення здоров’я в школах, апробованої в окремих пілотних закладах Львівської, Івано-Франківської, Вінницької, Полтавської, Дніпропетровської, Харківської областей та міста Києва.

Мета посади: регіональний координатор проекту з НІЗ в освітньому секторі та шкільної роботи відповідатиме за підготовку та реалізацію запланованої проектної діяльності в секторі освіти та обраних пілотних школах області, здійснюватиме інформаційний супровід діяльності та впровадження проекту.

Посадові обов'язки

Регіональний координатор проекту з НІЗ в освітньому секторі та шкільної роботи за підтримки центрального офісу проекту ВООЗ з попередження неінфекційних захворювань відповідатиме за:

Створення партнерської мережі для підтримки впровадження проекту, забезпечення тісної співпраці між учасниками проекту, управліннями освіти та охорони здоров’я, громадськими організаціями, учасниками обласної робочої групи проекту.

Участь у розробці регіональної стратегії з попередження НІЗ та плану заходів в сфері освіти.

Документування досвіду діяльності проекту, застосуваня та адаптацію методів, інструментів та форматів роботи у освітньому секторі та обраних школах щодо попередження НІЗ.  

Регулярний консультативний супровід для здійснення заходів проекту, надання підтримки пілотним школам з розробки інструментів збору даних, здійснення аналізу, моніторингу та оцінки.

Розробку програми заходів, надання адміністративної підтримки в організації моніторингових візитів представників команди проекту та технічних експертів, надання адміністративної підтримки у проведенні зустрічей, семінарів, тренінгів.

Ведення обліку (звіти, рішення, рекомендації, протоколи зустрічей та семінарів), здійснення моніторингу діяльності проекту та його результатів.

Підготовку та вчасне надання звітності.

Вимоги до претендентів на посаду:

Вища педагогічна освіта або вчений ступінь в галузі педагогічних, біологічних, психологічних наук або інших дотичних наук.

Щонайменше 5-річний досвід організаційної роботи в системі освіти на обласному рівні. Щонайменше 3-річний досвід роботи щодо впровадження профілактичних програм та освіти на основі життєвих навичок для учнівської молоді в закладах освіти.

 

Компетенції, якими повинні володіти кандидати на посаду:

Сильні управлінські навички для здійснення стратегічного управління роботи проекту в області та організації сильної команди. Досвід координації методичної роботи закладів освіти в області.

Сильні комунікаційні навички та досвід створення партнерської мережі на місцевому рівні (органи місцевої влади, державні установи, громадські організації та представники місцевих громад).

Навички підготовки документів, презентацій, звітів та відповідні комп’ютерні навички. Досвід проведення, організаційного та методичного забезпечення тренінгів та курсів для вчителів, викладачів, учнів.

Досвід участі в міжнародних проектах в тому числі в програмах ООН та громадському секторі є перевагою.

Відмінні знання української та російської мови, знання англійської мови є додатковою перевагою.

Для участі у конкурсі претендентам необхідно до 1 лютого 2016 року включно надіслати резюме та супровідний лист (у довільній формі) українською мовоюна адресу Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. з позначкою в темі листа «Посада координатора» http://legalaid-jobs.in.ua/?p=211 - _ftn1. У супровідному листі необхідно зазначити ПІБ та контакти (мобільні телефони та адреси електронної пошти) осіб, з якими претенденти працювали раніше і які можуть рекомендувати претендентів для роботи на посаді.

Додаткову інформацію можна отримати за телефоном (044) 596 50 99 або електронною поштою Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. , контактна особа – Світлана Панова.

За результатами розгляду резюме та супровідних листів обраніпретенденти будуть запрошені на інтерв’ю. У разі потреби, комісія може звернутися до тих осіб, хто рекомендує претендентів для роботи на посаді, за додатковою інформацією.

http://legalaid-jobs.in.ua/?p=211 - _ftnref1 Надсилаючи  резюме та супровідний лист претендент дає згоду на обробку персональних даних.

jarluk word 2Положення про обов'язки

jarluk word 2Лист МОН від 20.01.2016 № 2/2-14-114-16

 

Запрошуємо взяти участь у конкурсі та долучитися до команди проекту!