На сайті:

На сайті один гість та відсутні користувачі

Відбулася регіональна науково-практична конференція «Теорія і практика впровадження ідей сталого розвитку в навчально-виховних закладах області»

24.11.14

IMG 1 120 листопада у Івано-Франківську відбулася регіональна науково-практична конференція “Теорія і практика впровадження ідей сталого розвитку в навчально-виховних закладах області.

Конференцію провели на базі Івано-Франківського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти. Її програмою було передбачено теоретичну частину, у якій науковці ІФОІППО Наталія Толоконнікова та Олена Васильків розкрили перед присутніми суть екологічної складової освіти для сталого розвитку та обґрунтували необхідність формування у школярів навиків ощадного використання ресурсів.

Далі педагоги працювали у двох секціях: “Запровадження загальношкільного підходу в ОСР”, яку провела координатор проекту в області, проректор ІФОІППО Любов Шелемей; та “Особливості уроку з ОСР” під керівництвом тренерів проекту, учителів Івано-Франківської школи № 2 та 25 Віри Горин та Марії Майхрович.

Учасників першої секції ознайомили з ходом реалізації проекту «Освіта для сталого розвитку в дії» у 2014 році та окреслили плани на 2015. Опісля відбулось обговорення шляхів побудови загальношкільного підходу до освіти для сталого розвитку та створення мережі шкіл сприяння сталому розвитку.

У другій секції педагоги з усієї області ділились корисним досвідом в освіті для сталого розвитку, розглянули особливості методики викладання тем уроків, організації практичної діяльності із школярами.

Під час конференції діяла виставка, на якій кожен район (місто) представляли візуальні матеріалами, які висвітлювали хід впровадження ідей сталого розвитку в загальноосвітніх навчальних закладах, результати дворічної праці педагогів та школярів у проекті.

IMG 1

IMG 2

IMG 5852

IMG 5848

IMG 5860

IMG 5856

IMG 5834

IMG 5816

IMG 5818

IMG 5819

IMG 5824

IMG 5823

IMG 5822

IMG 5830

IMG 5827

IMG 5873



Додати коментар

Захисний код
Оновити