Стаття Геліантус

Семінар координаторів Міжнародної

природознавчої гри «Геліантус»

 

       18 жовтня 2017 року у приміщенні ОІППО відбувся семінар районних (шкільних) координаторів Міжнародної природознавчої гри «Геліантус».

Світлана Миколаївна Подолюк, обласний координатор гри, методист ОІППО, ознайомила учасників семінару із зразками завдань; провела паралелі між завданнями гри,   ЗНО з природничих предметів та   учнівських олімпіад.

 

        Присутні акцентували увагу на інтеграційному і практичному характері завдань гри «Геліантус», на необхідності об’єднання зусиль учителів біології, географії, хімії, фізики, природознавства та початкових класів для підготовки учнів до відповідей на завдання гри.

          Звернули увагу на необхідності вчителів узяти участь у конкурсі «Геліантус-вчитель» (безкоштовно!) з метою підвищення кваліфікації та анонімної перевірки своїх навичок.

        Координатори гри також проаналізували статистику участі школярів та вчителів області у природознавчій грі, поділилися досвідом залучення учнів та способами мотивації; звертали увагу на необхідності висвітленя участі та успіхів у грі «Геліантус» засобами масової інформації, особливо електронними,  та соціальних мереж.

             На завершення присутні висловили подяку за можливість поділитись ідеями, напрацюваннями, можливістю отримати нову   інформацію.