На сайті:

На сайті 154 гостей та відсутні користувачі

Шевченківський конкурс назвав переможців

20.02.12

У нашій області уже вдруге відбувся Міжнародний мовно-літературний конкурс учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка, який започаткований Указом Президента України з метою піднесення престижу української мови і літератури у молодого покоління, заохочення учнів та студентів до вивчення рідної мови, підвищення рівня загальної мовної культури і в рамках підготовки до відзначення у 2014 році 200-річчя від Дня народження Тараса Шевченка

Організатори заходу – головне управління освіти і науки Івано-Франківської обласної державної адміністрації спільно з Івано-Франківським обласним інститутом післядипломної педагогічної освіти.

Загальнонаціональний (фінальний) етап конкурсу проходив 18 лютого ц. р у приміщенні Івано-Франківського вищого професійного училища готельного сервісу і туризму за участю  33 переможців III (обласного) етапу. Серед них: учні 5–11 класів загальноосвітніх навчальних закладів, студенти технікумів, коледжів та вищих навчальних закладів I–IV рівнів акредитації. Учасники виконували завдання, підготовлені Міністерством освіти і науки, молоді та спорту України.

Після виконання завдань письмового туру відбулось урочисте свято-зустріч, на якому конкурсантів привітали: Людмила Пясецька, представник Інституту інноваційних технологій і змісту освіти Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України; Зінаїда Болюк, начальник головного управління освіти і науки облдержадміністрації; Марія Мрічко, заступник начальника головного управління освіти і науки облдержадміністрації та Роман Зуб’як, ректор Івано-Франківського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти

Відтак, переможців ІІІ (обласного) етапу ІI Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської і студентської молоді імені Тараса Шевченка нагородили дипломами, а з ініціативи головного управління освіти і науки облдержадміністрації учні і студенти-переможці та педагогічні працівники, котрі їх підготували отримали цінні подарунки. Слід зазначити, що переможці фінального етапу конкурсу, які набрали найбільшу кількість балів рекомендуються Міністерством освіти і науки, молоді та спорту України для призначення стипендії Президента України.

IMG_7078y

IMG_7122y

IMG_7113y

Додати коментар

Захисний код
Оновити