На сайті:

На сайті 182 гостей та відсутні користувачі

Вітаємо з перемогою

15.04.14
vchyt roky

Відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України від 02.09.2013р. № 1255 «Про проведення всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2014» упродовж 4-10 квітня 2014 року переможці ІІ туру конкурсу (номінація «Директор школи») із 25 регіонів України змагалися за перемогу у третьому (заключному) турі XІХ Всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2014», який проходив у м.Кіровограді.

За результатами конкурсних випробувань: виконання тестових завдань з освітнього менеджменту, презентації досвіду роботи з проблеми Маркетингова діяльність керівника приватного навчального закладу в умовах ринку, творчого завдання – створення Моделі розвитку навчального закладу; аналізу уроку, позакласного заходу – увійшла до п’ятірки кращих, ставши лауреатом конкурсу, переможець ІІ туру XІХ Всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2014» (номінація «Директор школи») Мирошниченко Тетяна Іванівна, директор приватної школи – садка «Перша ластівка».

Тетяна Іванівна очолює навчальний заклад з 2005 року за результативність діяльності як керівник навчального закладу була нагороджена Почесною грамотою Кабінету Міністрів України. Т.Мирошниченко – співавтор програми МОНУ «Методика освіти «рівний-рівному», посібників для вчителів: «Культура життєвого самовизначення»; «Я та моє життя»; «Творимо світ безпечний для дитини»; «Сходинки до здоров’я»; збірника інформаційних та методичних матеріалів «Права дитини: сучасний досвід та інновації». Брала участь у дослідно-експериментальній роботі з теми «Соціальна адаптація та інтеграція в суспільстві дітей з особливостями психофізичного розвитку шляхом організації їх навчання у загальноосвітніх навчальних закладах» (всеукраїнський експеримент, експериментальний заклад).

Свою місію як лауреата Конкурсу «Учитель року» Т.Мирошниченко вбачає в наступному:

- стати " голосом "директорів, які працюють в інноваційному режимі;

- бути ефективним провідником серед учительства і в суспільстві основних ідей модернізації освіти;

- бути вмілим і активним організатором конструктивної взаємодії між школою та суспільством;

- вміти доступно і переконливо висловлювати свою позицію широкій аудиторії, в тому числі на   конференціях, форумах і в засобах масової інформації;

- залучати вчителів до активної творчої діяльність;

- взяти на себе відповідальність за розвиток інноваційного руху педагогів, ставши його лідером в регіоні.

Ректорат, працівники ОІППО щиро вітають Тетяну Іванівну із заслуженою перемогою та бажають їй щастя, добра, миру і злагоди, здоров’я та впевненості у своїх справах і намірах на освітянській ниві, на благо України сьогодні, завтра і завжди!         

Додати коментар

Захисний код
Оновити