На сайті:

На сайті один гість та відсутні користувачі

ПРОДОВЖУЮТЬСЯ ОБЛАСНІ ОСВІТЯНСЬКІ СЕРПНЕВІ ДІАЛОГИ

20.08.14

20 серпня ц. р. відбулися чергові засідання педагогічних працівників.
Керівники ЗНЗ, які здійснюють самофінансування, обговорювали фінансово-господарську діяльність керівника ЗНЗ в умовах модернізації освіти. Присутні взяли участь у майстер-класі Б. Дадяка, директора Новицького НВК Калуської районної ради, який поділився власним управлінським досвідом і представив результативність самофінансування ЗНЗ.
У рамках заходу працювала також школа новопризначеного керівника ЗНЗ з метою ознайомлення з основними змістовими акцентами в організації навчально-виховного процесу в 2014/2015 н. р.
Працівники відділів (управлінь) освіти райдержадміністрацій (міськвиконкомів), методисти Р(М)МК, ІМЦ, в тому числі відповідальні за дошкільну, початкову освіту, роботу позашкільних закладів, керівники опорних ДНЗ, районних (міських) методичних об’єднань учителів початкових класів, екології, предмета «Основи здоров’я» обговорили пріоритети і завдання на новий навчальний рік.
Освітянські діалоги провели завідувачі логопедичних пунктів, учителі-логопеди, учителі-дефектологи закладів освіти, представники психологічної служби області, працівники методичних кабінетів, відповідальних за психологічну службу районних та міських центрів практичної психології і соціальної роботи, керівники районних (міських) методичних об’єднань практичних психологів, практичні психологи і соціальні педагоги ПТНЗ, ВНЗ І–ІІ рівнів акредитації, шкіл-інтернатів обласного підпорядкування.
Опрацьовані рекомендації будуть схвалені у ході обласної науково-практичної конференції.

Додати коментар

Захисний код
Оновити