На сайті:

На сайті 130 гостей та відсутні користувачі

Інструктор з фізичної культури 2015 року: переможця та призерів визначено

08.12.15

Foto 52 1Завершився обласний конкурс професійної майстерності педагогічних працівників дошкільних навчальних закладів «Інструктор з фізичної культури року».

У ході очного туру, що проходив на базі ДНЗ №28 «Квітка Карпат» м. Івано-Франківська, учасники конкурсу продемонстрували високий рівень професійної компетентності: створення комфортного фізичного середовища, використання інноваційних підходів у змісті різних видів занять та розваг з дітьми, забезпечення належного рівня рухової активності; комунікативність, рефлективність, аналітичність.

За результатами конкурсних випробувань журі визначило переможця та призерів обласного конкурсу. Ними стали:

І місцеМаксимович Світлана Михайлівна, інструктор з фізичної культури ДНЗ «Ластівка» Калуської міської ради;  

ІІ місцеМосенжалова Любов Ярославівна, інструктор з фізичної культури ДНЗ №18 «Зернятко» Івано-Франківської міської ради;

ІІІ місцеШихова Руслана Орестівна, інструктор з фізичної культури Снятинського ДНЗ «Золотий ключик» Снятинської міської ради.

Переможця та призерів конкурсу нагороджено грамотами департаменту освіти і науки обласної державної адміністрації та цінними подарунками. Решта конкурсантів – заохочувальними преміями та грамотами обласного комітету профспілки працівників освіти і науки України.

Щиро вітаємо колег!

Foto 77

 DSC1394

Foto 65

Foto 36

 DSC1376

4thjfjk

5fhfhfhfh

1ggggg

Додати коментар

Захисний код
Оновити