На сайті:

На сайті 70 гостей та відсутні користувачі

Підприємливість та інноваційність у розвитку сільської місцевості: європейський досвід

09.12.15

vyshyvanka 1207 15 грудня ц. р. на базі інституту відбулася II Міжнародна наукова конференція “Підприємливість та інноваційність у розвитку сільської місцевості: європейський досвід”. Цей захід організований за ініціативи кафедри економіки освіти, комунікації і дорадництва Варшавського сільськогосподарського університету та Івано-Франківського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти.

Завдання конференції: представити результати наукових досліджень та практичного досвіду, що стосуються підприємливості й інноваційності в розвитку сільської місцевості; об’єднати науковців, студентів різних спеціальностей на вирішення проблем розвитку сільської місцевості, зокрема сільського туризму; визначити напрями спільних пошуків розв’язання різних проблем прикладного характеру, а саме тих, що стосуються трудотерапії в оздоровчому туризмі сільської місцевості.

З особливим зацікавленням учасники конференції прослухали доповіді Кристини Кжижановської – д.е.н., професора, завідувача кафедри економіки освіти та дорадництва Варшавського сільськогосподарського університету та її колег. Працівники кафедри розповіли про новий для нас досвід роботи освітньої садиби як інноваційного продукту у сільському туризмі, структуру та принципи діяльності Загальнопольської мережі освітніх садиб. Про розвиток агротуризму на прикладі агротуристичного господарства гміни Пултуск розповів Кшиштоф Нушкевич, бургомістр міста та гміни Пултуск, Польща. Учасники конференції з України поділилися своїм досвідом реалізації міжнародних проектів, що стосуються різних проблем розвитку сучасного села.

vyshyvanka 1207

vyshyvanka 1198

vyshyvanka 1196

Додати коментар

Захисний код
Оновити