На сайті:

На сайті 118 гостей та відсутні користувачі

Інтернет-олімпіада в Одесі

04.01.16

На виконання наказу Міністерства освіти і науки України від 19.06.2015 № 650 «Про проведення Всеукраїнських учнівських Інтернет-олімпіад з математики, фізики, хімії, біології, географії, економіки, інформатики, інформаційних технологій у 2012016 навчальному році», літом 2015 року відбулись два заочні тури олімпіади, за результатами яких п’ять учнів із Івано-Франківської області були запрошені на очний тур в Одесу.

Здійснити грошовий внесок учасникам допоміг Благодійний фонд Юрія Дерев'янка.

Очний тур відбувся в Одесі 25–27 грудня 2015 року. Вітали учасників олімпіади представники Міністерства освіти і науки України та представники влади Одеської області.

Вітали учасників олімпіади представники Міністерства освіти і науки України та представники влади Одеської області.

Учасникам олімпіади господарі організували чудові пізнавальні екскурсії, які дали можливість ознайомитись з видатними пам’ятками міста Одеси.

За результатами олімпіадних змагань Богдана Генюк (Надвірнянський ліцей) отримала абсолютне перше місце серед учнів 11 класів, Микола Подолянко (Івано-Франківський природничо-математичний ліцей) - друге, Діана Питлюк (Надвірнянський ліцей) – третє серед десятикласників з економіки. Мирослава Сєрова (Надвірнянський ліцей) стала дипломантом серед одинадцятикласників з фізики. 

Інтернет-олімпіада – це довготривалий «марафон» зрозв’язання завдань підвищеної складності. Такі інтелектуальні змагання проходять у три етапи: два заочні та фінальний (очний етап). У заочних етапах приймають участь усі бажаючі. Учасники виконують завдання та відсилають електронною поштою для перевірки.. При розв’язанні завдань заочних етапів учні не обмежені у виборі довідкової літератури, але й завдання, як правило, доволі складні, а їх вирішення потребує від учнів нестандартного та творчого підходу. 

За результатами двох заочних етапів, серед усіх учасників обирають до десяти найкращих, які запрошуються для участі у фінальному очному етапі, котрий традиційно проходить у м. Одеса. Учням пропонують ряд завдань, які необхідно розв’язати за декілька годин. За результатами фінального етапу визначають переможців та нагороджують їх цінними подарунками.

Учнів, які продемонстрували найкращі результати, запрошують до участі у IV етапі Всеукраїнської олімпіади поза відбірковим конкурсом. 

Отож, ми чекаємо запрошення на участь у IV етапі олімпіад для Богдани Генюк та Миколи Подолянка.

Додати коментар

Захисний код
Оновити