На сайті:

На сайті один гість та відсутні користувачі

Співпраця з керівниками загальноосвітніх навчальних закладів Виноградівського району

20.04.16

558gulu 1111111114-15 квітня 2016 року в межах співпраці між управлінням освіти, молоді та спорту Виноградівської РДА та Івано-Франківським ОІППО Світлана Клімковська та Людмила Томенчук, методисти ОІППО, взяли участь у семінарі керівників ЗНЗ Виноградівського району Закарпатської області. Під час проведення даного заходу відбувся круглий стіл з директорами шкіл, де обговорювалися актуальні питання обміну досвідом роботи ЗНЗ в умовах модернізації освітньої галузі.

Світлана Клімковська та Людмила Томенчук ознайомили освітян Виноградівщини з освітнім простором Івано-Франківської області; основними векторами діяльності керівників загальноосвітніх навчальних закладів щодо впровадження інноваційних технологій в управління сучасною школою; презентували досвід використання ІКТ в управлінській діяльності та навчально-виховному процесі ЗНЗ; відповідали на запитання, які цікавили присутніх.

Участь у даному семінарі продемонструвала спільність поглядів на необхідність реформування сучасної школи, окреслила напрями подальшої співпраці.

558gulu

Додати коментар

Захисний код
Оновити