На сайті:

На сайті 132 гостей та відсутні користувачі

З нагоди 75-річниці створення УПА та свята Дня Українського козацтва, Дня Захисника України

19.10.17

IMG 4915УПА – це наша гордість і наша честь, наша слава. Вона навіки залишається пам’яттю у наших серцях.

З нагоди 75-річниці створення УПА та свята Дня Українського козацтва, Дня Захисника України тим, хто у боротьбі за волю і кращу долю нашої Батьківщини приніс у жертву свою молодість, всім, хто загинув, хто пролив кров за волю та незалежність України, присвячується!

Під час проведення курсів заступників директорів з виховної роботи ЗНЗ у форматі конференції з обміну досвідом Олена Михайлівна Слободян (заступник директора з виховної роботи Черніївської загальноосвітньої школи І–ІІІ ступенів Тисменицької районної ради) представила досвід співпраці навчального закладу з громадою села.

Слухачі курсів переглянули уривок вистави Ярослава Ясінського “Виший, кохана, сорочку” у постановці учасників народного драматичного колективу “Смолоскип”, керівник Микола Кейван. У виставі брали участь учителі та учні навчального закладу.

Молимося за Тебе, ненько Україно, за кожного батька, за кожного сина, за кожную матір, за кожну дитину Бога просимо – збережи Україну! Страшною порою не дай їм загинуть! Хай наші молитви до Бога полинуть! Молімось, щоб людина почула людину, щоб син пожалів батька іншого сина, щоб мирною знов стала наша країна – Бога просимо – збережи Україну!

Додати коментар

Захисний код
Оновити