На сайті:

На сайті 133 гостей та відсутні користувачі

Продовжуємо підвищувати рівень профкомпетентності

15.11.17

У рамках Програми підтримки діяльності методичних структур області в умовах децентралізації освіти уже традиційними стали навчання для організаторів методичної роботи з педагогічними кадрами в районі (місті), ОТГ.

Проведено семінари-тренінги з таких проблем:

«Організація методичної роботи з педкадрами в умовах демократичних змін»;

«Оновлення змісту і форм методичної роботи з педагогічними кадрами в умовах демократичних змін».

Так, 31 жовтня проведено навчання для методистів РМК та керівників районних методичних об’єднань Тисменицького району (модератори А. Дутчак, С. Томенчук).

Навчання для методистів РМЦ, керівників методичних об’єднань Верховинського району та Білоберізької ОТГ проведено 08 листопада 2017 року (модератори О.Нижник, А. Дутчак).

09 листопада 2017 відбувся семінар-тренінг для організаторів методичної роботи з педагогами Тлумацької ОТГ (модератори А.Дутчак, С. Томенчук).

Під час проведених зустрічей, учасники визначили проблеми та виклики методичної роботи в сучасних умовах, розглянули основні домінанти нового Закону «Про освіту», концепції «Нова українська школа» у контексті нового змісту методичної роботи.

У практичних модулях через тренінгові вправи присутні ознайомилися з технологіями та методиками методичного супроводу професійного розвитку педагога, інтерактивними формами методичної взаємодії.

У підсумку учасники заходів зазначили, що такі форми навчання є мобільними, цікавими та корисними і служать розвитку профкомпетентності педкадрів.

Додати коментар

Захисний код
Оновити