На сайті:

На сайті 169 гостей та відсутні користувачі

Ще раз про освітню програму закладу освіти

12.02.24

1Відповідно до плану роботи ІФОІППО 08.02.2024 року працівниками лабораторії управління та організації освіти спільно з Державною службою якості освіти в Івано-Франківській області проведено вебінар з проблеми «Особливості розроблення та підготовки до експертизи освітньої програми закладу освіти, розробленої не на основі типової освітньої програми» (спікер - Романія Семанюк, начальниця відділу моніторингу та позапланового контролю закладів освіти управління Державної служби якості освіти в Івано-Франківській області).

Мета проведеного заходу: розвиток здатності керівника проєктувати, розробляти документи щодо управління закладом освіти.

Учасники вебінару визначили коло проблем та викликів щодо напрацювання у закладі освіти освітньої програми, розробленої не на основі типової освітньої програми, обговорили особливості підготовки до експертизи такої програми.

Разом з тим, учасники вебінару обговорили організаційно-методичні орієнтири побудови освітнього процесу в умовах укриття під час повітряної тривоги, напрацьовані за результатами засідання творчої групи керівників ЗЗСО області, робочої фокус-групи керівників опорних закладів області (спікер Оксана Якубовська, очільниця робочої фокус-групи керівників опорних закладів області, директорка Коломийського ліцею №5 імені Тараса Шевченка Коломийської міської ради).

Керівники закладів освіти області також ознайомилися з планом подальшої співпраці з швейцарсько-українським проектом DECIDE і LEGO-фундацією у 2024 році, з яким ознайомила Любов Шелемей, проректора ІФОІППО.

До участі у вебінарі долучилися понад 200 керівників закладів освіти області.

 


Додати коментар

Захисний код
Оновити