На сайті:

На сайті 130 гостей та відсутні користувачі

Основні акценти завершення атестаційного періоду у 2024 році

06.03.24

1Сучасна освіта розвивається в умовах, що зазнають постійних змін. Змінюються пріоритети, ціннісні орієнтації, культурні зразки, змінюється та оновлюється нормативно-правова база.

Зважаючи на вищеозначене, відповідно до річного плану роботи ІФОІППО з метою ознайомлення керівників ЗЗСО з основними викликами щодо проведення атестації у 2024 році, 06 березня 2024 року проведено вебінар з питання «Основні акценти завершення атестаційного періоду у 2024 році».

У заході взяли участь понад 500 слухачів.

До участі були запрошені і виступили Любов Шелемей, Іван Будзак, проректори Івано-Франківського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти, Зоряна Король,  голова Івано-Франківської обласної організації профспілки працівників освіти і науки України, Ольга Нижник, завідувачка лабораторії управління та організації освіти ІФОІППО.

 Модераторами зустрічі були Галина Пониполяк, Алла Дутчак, методистки лабораторії управління та організації освіти ІФОІППО.

У ході проведеного заходу учасники зустрічі:

  • ознайомилися зі змінами, внесеними до нормативно-правових документів щодо розвитку професійної компетентності педагога в сучасних умовах;
  • визначили проблеми та виклики щодо організації завершення атестаційного періоду 2024 року відповідно до чинного Положення;
  • обговорили особливості організації завершення атестаційного періоду, проведення підсумкового засідання атестаційної комісії;
  • проаналізували управлінську діяльність керівника закладу освіти щодо організації атестації педагогічних працівників відповідно до чинного Положення про атестацію педагогічних працівників.

З метою вивчення думки керівників закладів освіти щодо актуальності та доцільності інформації, яка пропонується під час проведення вебінарів, використано сервіс онлайнових опитувань Mentimetr.

  Учасники зустрічі відзначили, що інформація, яка пропонується на онлайн зустрічах, є корисною та актуальною, відображає виклики сучасності.

Додати коментар

Захисний код
Оновити